Wonen in Zeeuws-Vlaanderen
Werken in de Kanaalzone

 

Een puike baan in het buitenland, zonder er ook te wonen? Het kan!

Nieuwe horizonten liggen dichterbij dan u denkt. De haven van Gent, net over de Belgisch-Nederlandse grens, is rechtstreeks goed voor 30.000 jobs! Het mooie aan dit verhaal? U kan genieten van de voordelige woonmogelijkheden in het groene, filevrije Zeeuws-Vlaanderen en op een boogscheut daar vandaan kan u putten uit interessante carrièremogelijkheden in een brede waaier aan sectoren. U woont in Nederland, werkt in Vlaanderen en bent in vogelvlucht op amper 90 kilometer van Rotterdam. Familie en vrienden blijven dus binnen bereik.

 

De Gentse kanaalzone

De zeehaven van Gent ligt aan het kanaal Gent-Terneuzen en is de tweede zeehaven van Vlaanderen. Het gebied heeft een sterk industrieel karakter. Dat weerspiegelt zich in de diversiteit van de aanwezige sectoren. Enkele van de belangrijkste: staal, bulk, automotive, woudproducten, energie (ook de biofuel), (petro)chemie en mineralen en natuurlijk logistiek, transport en distributie.

 

Welke jobs vindt u er?

De aanwezigheid van uiteenlopende sectoren uit zich dan weer in een grote diversiteit aan jobs. Vooral de vraag naar technisch geschoold personeel blijft groot in de kanaalzone Gent-Terneuzen.

 

Jobbeurs kanaalzone Gent-Terneuzen

Kennismaken met bedrijven uit de kanaalzone, hun jobaanbod en waarom niet – meteen solliciteren? Kom dan zeker naar de jobbeurs kanaalzone Gent-Terneuzen op 7 maart 2015. Gentse en Zeeuwse bedrijven en uitzendkantoren verwachten u en beantwoorden uw vragen over grensarbeid. Meer info over deze jobbeurs vindt u via www.jobbeurskanaalzone.com.

 

Werken in de kanaalzone, wonen in Zeeuws-Vlaanderen: u wint op alle vlakken.

Weidse vergezichten, veel ruimte en rust, weinig files, uitstekende faciliteiten, voordelige huur- en koopprijzen én een dynamische arbeidsmarkt in de Zeeuwse én de Gentse kanaalzone: het kan echt. Misschien wordt onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen uw nieuwe toekomst?

 

Enkele websites die uw allerlaatste twijfels doen wegsmelten.

Inlichtingen over de jobbeurs: www.jobbeurskanaalzone.com

Vragen over grensarbeid: http://ec.europa.eu/eures

Een job voor uw partner? Vacatures in Vlaanderen: www.vdab.be

Cultuur, ontspanning, zorg, onderwijs, en zoveel meer in de stad Gent? www.gent.be
Meer weten over de regio Zeeuws-Vlaanderen: www.onbegrensdzeeuwsvlaanderen.be

Onze partners

 

Eures
Kring van Werkgevers
stad Gent
Universal Communication
Roularta
Jobat
Techniek is Sjiek
Max Mobiel