Locatie

Waar

De jobbeurs gaat door in het Excellent Logistiek Centrum Gent-Zeehaven van de VDAB, in de Mai Zetterlingstraat, op de terreinen van Katoen Natie.

Wanneer

Zaterdag 5 maart 2016. De deuren gaan op en om 9.00 en sluiten om 16.00.

Hoe bereikt u de jobbeurs?

Met de fiets

Om uw route zo veilig en aangenaam mogelijk te maken, is het aanbevolen om uw fietsroute op voorhand uit te stippelen. Want opgepast: bepaalde trajecten langs de John Kennedylaan zijn niet toegankelijk voor fietsers! Neem daarom zeker een kijkje op de Fietsroutekaart haven Gent.


U kan gebruik maken van de fietsrouteplanner van de Stad Gent. De fietsrouteplanner stuurt u langs de leuke fietspaden binnendoor.


Heeft u geen eigen fiets, dan kan u een fiets huren in de Fietspunten van Max Mobiel: aan het station Gent Dampoort en het station Gent Sint-Pieters. Reserveren is wel noodzakelijk. Huurtarieven en informatie op www.max-mobiel.be. Of bel naar +32/(0)9.242.80.46.

Met de gratis pendelbus

  • Gratis en doorlopende pendeldienst.

  • Vanaf Gent Dampoort tot voor de deur van de jobbeurs en terug.

  • Opstapplaats: voor het station Gent Dampoort (aan de taxi's)

  • Vanaf 8u30 (vertrek eerste bus aan Gent Dampoort) tot 16u30 (vertrek laatste bus aan jobbeurs).

  • Frequentie: ca. om het half uur vertrekt er een bus.

  • Wordt verzorgd door Max Mobiel. Max Mobiel biedt op weekdagen (betalend) collectief werknemersvervoer aan. Meer info: www.max-mobiel.be

Indien u met de auto komt

Vanuit Gent:

Op de John Kennedylaan neemt u de afrit net voor het Texaco tankstation, naar de F.N. Piratenstraat. Daar volgt u de pijltjes naar de parking op de terreinen van KatoenNatie.

 

Vanuit Nederland of Zelzate:

Op de John Kennedylaan (voor bezoekers vanuit Nederland: dit ligt in het verlengde van de Traktaatweg) neemt u de afrit ter hoogte van de Skaldenbrug (volg het bordje Havenbedrijf Gent). Op de brug slaat u linksaf. Op de rotonde neemt u de eerste afslag. Daar volgt u de pijltjes naar de parking op de terreinen van KatoenNatie.

 

De bewegwijzering leidt u naar de parking. Daar komt een shuttle u oppikken die u veilig, snel en comfortabel tot aan de jobbeurs brengt. Op de parking zullen de stewards van de zeescouts u vriendelijk wegwijs maken.

 

Het is NIET mogelijk om vlak voor de jobbeurs te parkeren. Wagens die de foutief geparkeerd staan of de doorgang verhinderen, zullen verwijderd worden.

 

Plannetje.

 

 

Onze partners

Eures
stad Gent
Jobat
Max Mobiel